FORGOT YOUR DETAILS?

DESCARCĂ BROȘURA

Moldocor.pdf

Faceți clic pe pictogramă pentru a descărca broșura

NEWSLETTER MOLDOCOR

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai recente oferte

VALORI

Ceea ce ne recomandă este seriozitatea, viziunea, devotamentul, respectul, integritatea, profesionalismul și abilitatea de a finaliza proiecte la termenele contractante într-un timp cât mai scurt, prin asigurarea de servicii complete în domeniul construcțiilor. Datorită experienței acumulate în timp și a personalului specializat, SC MOLDOCOR SA operează cu succes în domeniul construcțiilor dar în special în segmentul construcțiilor civile, cum ar fi lucrări de întreținere în fabricile de rafinării, lucrări de canalizare, construcții de birouri, construcții rezidențiale sau comerciale, școli,grădinițe și terenuri sportive, lucrări în domeniul construcțiilor hidrotehnice și al canalelor, facilități în aer liber.

Experiența acumulată și profesionalismul, calitatea produselor și a serviciilor prestate, precum și a rezultatelor obținute, sunt cartea de vizită în domeniul construcțiilor.

Moldocor proiectează, montează, repară și modernizează. Compania dispune de resursele, experiența și cunostințele necesare pentru executarea lucrărilor la standarde de calitate naționale și internaționale.

TOP